Werken bij RTV Borne

Bij RTV Borne zijn vrijwilligers altijd van harte welkom. Het nieuws in en rond Borne stopt nooit en we voorzien onze plaatsgenoten graag van goede programma’s en de laatste evenementen. Wil jij ons hier bij ondersteunen? Neem dan contact op via info@rtvborne.nl
 
Op dit moment hebben we de volgende vacatures:
 
Maatschappelijke stage
Zit je op het voortgezet onderwijs en ben je geïnteresseerd in 'medialand'? Dan ben je van harte welkom bij RTV Borne. Het doel van een maatschappelijke stage is dat je bijdraagt aan de samenleving. Bij ons doe je dat door middel van communicatie. Een goede communicatie is van groot belang in onze huidige samenleving. Communicatie via radio, tv en tekstv, maar uiteraard ook middels sociale media en internet. Voordat we live kunnen gaan moet er veel gebeuren en daar kan jij bij helpen! Nieuwsitems maken, editen, redactiewerk, programma’s maken, camerawerk, techniek. We kijken samen met jou naar een goede en leerzame stage.
 
Redacteur
RTV Borne brengt u graag op de hoogte van alles wat er speelt in en rond Borne. Om u van dit nieuws te kunnen voorzien hebben wij een prachtige redactie. Binnen deze redactie hebben we een plaats vrij! 

Wat zoeken wij?
We zijn op zoek naar iemand die nieuwsitems gaat maken voor tekst-tv en radio. Beheers jij de Nederlandse taal goed, schrijf je gemakkelijk teksten en heb je oog voor detail? Dan zijn wij benieuwd naar je schrijverstalent! Verder kun je overweg met de pc en ben je 1 of meerdere dagdelen per week beschikbaar. Op onze redactie werken we veel samen, er is dus altijd een mede redacteur aanwezig voor overleg of ondersteuning. 

Wat biedt RTV Borne?
Een plaats binnen een enthousiaste en groeiende vrijwilligersorganisatie met ruimte voor creativiteit eigen inbreng en verantwoordelijkheid. Natuurlijk dragen wij zorg voor het goed inwerken, begeleiden en opleiden van onze medewerkers. 


Je inzetten als vrijwilliger