VIDEO Slotdebat verkiezingen bij zaal Lutke Hulscher in Zenderen

Gepubliceerd op: 13/03/2018

VIDEO Slotdebat verkiezingen bij zaal Lutke Hulscher in Zenderen

Alle zeven lijsttrekkers zullen aanwezig zijn bij het slotdebat dat BorneBoeit organiseert op 14 maart bij zaal Lutke Hulscher in Zenderen.

In de aanloop naar 21 maart besteden de Bornse media veel aandacht aan de komende gemeenteraadsverkiezingen. De samenwerkende professionele media Tubantia, Bornse Courant en RTV Borne sluiten met crossmediale producties via tv, radio, print, web en social media aan bij het project "ik teken voor 80" dat in heel Twente uitgerold wordt en als doel heeft om de opkomst bij de verkiezingen te bevorderen. De collega's van Borne Boeit organiseren ondermeer een aantal debatten.

Vanaf woensdag 21 februari gaat BorneBoeit vier weken lang elke woensdagavond met de lijsttrekkers van de zeven Bornse politieke partijen in gesprek. De eerste drie avonden nodigen de organisatoren daarvoor telkens twee à drie lijsttrekkers uit, waarbij ze vooral zoeken naar de persoon achter de lijsttrekker, naar zijn of haar drijfveer om zich voor de Bornse gemeenschap in te zetten en naar waar de verschillen zitten met zijn of haar opponent van die avond.

Deze debatten vinden plaats ‘in de kroeg’, bij grandcafé De Steeg aan de Grotestraat. De organisatie benoemt het als "Gewoon lekker aan de stamtafel en het is daarom niet voor niets dat wij deze avonden De Stemtafel noemen."

De debatten duren een half uur en beginnen om 20.00 uur.
JW Videoproducties verzorgt een registratie van de avonden die op een later moment via BorneBoeit terug te zien zijn.

Alle zeven lijsttrekkers zullen aanwezig zijn bij het slotdebat dat BorneBoeit organiseert op 14 maart bij zaal Lutke Hulscher in Zenderen.

Kijk hier de video terug van het derde debat met
Bert Oude Lansink (CDA) en Jan de Vries (PvdA - Groenlinks)

Kijk hier de video terug van het tweede debat met
Michel Kotteman (GB90), en Martin Velten (Borne-Nu)

Kijk hier de video terug van het eerste debat met
Anka Jacobs (VVD), Ernst Janssen (D66) en Tom Verreussel (SP)

‹ Terug naar nieuws uit borne overzicht