VIDEO: Politiek Beraad, interview wethouder Mulder

Gepubliceerd op: 13/09/2017

VIDEO: Politiek Beraad, interview wethouder Mulder

 

Jan Stoop interviewde wethouder Mulder na afloop van het Politiek Beraad over de stand van zaken met betrekking tot de Verbindingsweg. De collegepartijen steunen het voorstel om de verbindingsweg te realiseren door Borne heen, de kleine oppositiepartijen zijn tegen en voelen meer voor de variant van een rondweg om Zenderen heen.

Het politieke spel is weer op de wagen. Met dinsdagavond het eerste politiek beraad na het zomerreces. Hoofdmoot was de keuze uit de koker van het college van B en W van de Verbindingsweg. Vijf insprekers traden aan. Met voor de ondernemers als gemene deler: zorgen over de ontsluiting (‘opsluiting’) van het bedrijventerrein De Molenkamp. En zich niet serieus genomen te voelen.

In samenwerking met de Bornse Courant sprak RTV Borne na afloop van het beraad met wethouder Herman Mulder. Onder meer over bedrijven die in de knel raken, over afnemende verkeersbewegingen, over Zenderen dat het moet doen met ‘pleisters plakken’. En dat de wethouder de buit binnen heeft met de coalitie achter zich.


Lees meer in de Bornse Courant

Een productie van RTV Borne in samenwerking met de Bornse Courant, powered by 1Twente
Interview: Jan Stoop, camera en montage Gerrit Bennink

‹ Terug naar nieuws uit borne overzicht