VIDEO: Muziektheater Capriccio’97 repeteert voor 'Het Dorpscafé'

Gepubliceerd op: 16/07/2017

VIDEO: Muziektheater Capriccio’97 repeteert voor 'Het Dorpscafé'

 

Op Zaterdag 18 november 2017 geeft Muziektheater Capriccio’97 ter gelegenheid van haar 20-jarig bestaan een spetterende voorstelling in Het Kulturhus Borne.

Het Dorpscafé vertelt een prachtig verhaal, geschreven door Jan Riesewijk uit Losser. De grappige dialogen en typische gebeurtenissen nemen u weer helemaal mee terug in de tijd.

Het Dorpscafé is dan ook een ware Seventies revival met prachtige, herkenbare liedjes van toen, zoals ’Het Dorp’ en ’Vluchten kan niet meer’. Maar ook heerlijke meezingers zoals ’Waterloo’ en ’By the rivers of Babylon’. Kortom, een avond vol plezier waar u bij moet zijn!

Muziektheater Capriccio’97 uit Borne is een dynamisch theaterkoor dat is opgericht in 1997. De vereniging heeft een club enthousiaste leden die regelmatig optreden en elke woensdagavond repeteren in het Kulturhus in Borne.

Een optreden is soms een grote productie, maar kan ook een Theatershow op maat zijn bij bijvoorbeeld kleinere (theater)zalen of een optreden voor een besloten gezelschap als invulling van een feestavond voor een vereniging of bedrijf.

‹ Terug naar nieuws uit borne overzicht