Plaatsing sfeerpanelen tunnel Stroom Esch

Gepubliceerd op: 29/10/2018

Plaatsing sfeerpanelen tunnel Stroom Esch

Vrijdag 2 november zullen de 18 sfeerpanelen in de tunnel van de Bekenhorst worden geplaatst.

De wijkvereniging Stroom Esch heeft al langere tijd aangedrongen op een betere uitstraling van deze tunnel en heeft Francis Hampsink gevraagd sfeerpanelen te ontwerpen met daar op personen die de wijk Stroom Esch in- en uitgaan. Hiermee wordt de entree naar de wijk uitgebeeld. Deze tunnel is namelijk een van de drie belangrijke toegangswegen naar de wijk.

Aan weerszijden van de tunnel zullen 9 levensgrote panelen worden geplaatst die de buiten wanden in de tunnel helemaal vullen.

Nog niet zo lang geleden is deze tunnel flink onder handen genomen. Het fiets-/voetpad is gelijkvloers en veiliger gemaakt en de balustrade is geschilderd in een passende kleur bij de panelen. Het plaatsen van de panelen is een mooie afronding van de werkzaamheden. De wijkvereniging is erg blij met deze invulling omdat de tunnel er veel meer sfeer door zal krijgen.

Wel is het jammer dat de delen die niet door de sfeerpanelen zullen worden bedekt (nog) niet met een nieuwe verflaag zijn opgefrist. Ook heeft de wijkvereniging er bij de gemeente op aangedrongen om de slechte verlichting in de tunnel te vervangen door LED.

Frans Edelijn (voorzitter wijkvereniging Stroom Esch)

‹ Terug naar nieuws uit borne overzicht