Nieuws uit Twente

OJC Rosmalen-HSC

Gepubliceerd op: 24/04/2018

Het seizoen begint lang en taai te worden voor HSC’21. Zondag werd op bezoek bij OJC Rosmalen alweer de zestiende nederlaag van het seizoen. Nog altijd is de felbegeerde handhaving daarmee geen feit.

In Rosmalen kwam HSC’21 met name voor rust slecht voor de dag. Tot dusverre hadden de groenwitten nog nooit verloren op sportpark De Groote Wielen, maar gisteren had HSC’21 in de eerste helft weinig tevertellen. Dat het bij rust ‘slechts’ 1-0 stond was dan ook een meevaller. De enige treffer werd na een klein half uur gescoord door Diego Meerveld.

De wetenschap dat er nog niets was verloren hielp HSC’21 dat na de thee beter voor de dag kwam. Het kreeg zelfs een uitgelezen kans op de gelijkmaker, maar de strafschop van Jordi van Ek na een klein uur spelen was een prooi voor doelman Van den Elzen. Het was een flinke tegenvaller voor HSC’21 dat in het vervolg van de wedstrijd de opgelopen schade niet meer wist te herstellen.

Opstelling: Brammer, Caglar Uguz, Grondman (88. Tom Veldhuis), Derksen, Engberink, Van Ek, Screever (78. Martijn Veldhuis), Nieuwboer, Ottink (46. Bas ter Hogt), Tom ter Hogt, Visschedijk.

Verslag door Rene waning/hsc21.nl
Lees verder...

VIDEO: De rol van Hengelo bij de april-meistakingen van 1943

Gepubliceerd op: 24/04/2018

De april-meistakingen van 1943, op 3 mei worden ze op een bijzondere manier herdacht in de Waterstaatskerk in Hengelo. Het protest begon bij Stork in Hengelo en verspreidden zich als een lopend vuurtje door heel Nederland.
Lees verder...

Fonds voor goedkope tickets ‘Stork!’

Gepubliceerd op: 23/04/2018

HENGELO Er komt een fonds waarmee gepensioneerden van Stork voor de helft van de toegangsprijs het theaterspektakel ‘Stork!’ kunnen bezoeken. Bij Stichting Gepensioneerden Stork Hengelo wordt daartoe een bankrekening geopend, waarop iedereen een bijdrage kan overmaken. Zo ontstaat een ‘subsidiepotje’ voor goedkopere tickets.


Lees verder...

Meer Nieuws uit Twente