Nieuws uit Twente

Heerlijk Hengelo maakt zich op voor een fantastisch weekend

Gepubliceerd op: 23/08/2019

Heerlijk Hengelo! Het water loopt je al in de mond als je een kijkje neemt op het Burgemeester Jansenplein en het ziet er ook nog eens fantastisch uit! Vanaf 17.00 uur vanmiddag kun je een weekend lang engeltjes over je tong laten piesen. Van De Blauwe Engel t/m The Three Musketeers, ze zijn er allemaal weer. En middenin de piste van dit culinaire circus staat een joekel van een bar. Maar goed ook, want het weer gaat ontzettend meewerken! Dus eet smakelijk allemaal en proost!
Lees verder...

Nieuwe ontwikkelingen bij de Twentse Bierbrouwerij

Gepubliceerd op: 21/08/2019

Hop! Naar de Twentse Bierbrouwerij! Frank Hendriks, oftewel Koning Tripel, want dat staat op zijn T-Shirt, heeft wilde plannen. Hij gaat weer zelf bier brouwen. En niet zo maar een biertje, nee, echte specials moeten het worden. Made in Hengelo. Daarnaast blijft in Belgisch Limburg de productie van het Twentse bier gewoon doorgaan. Maar tot vrijdag is hij buiten nog even met de motorzaag in de weer. Want er wordt ook een stoere speeltuin aangelegd: een Twents Blagenbos.
Lees verder...

Oyfo pakt deze zomervakantie uit met Doe-pakketjes

Gepubliceerd op: 20/08/2019

Doe-pakketjes maken op Doe-middagen in Doe-lokalen: de vrijwilligers van het Techniekmuseum leren kinderen spelenderwijs leuke technieken en de jongens en meisjes gaan met een borstelrobot, een spookslot, een vlinder die rondvliegt op zonne-energie of een lichtbloem in verschillende kleuren naar huis. Je mag zelf kiezen wat je gaat maken. Deze donderdagmiddag nog en volgende week dinsdag- en donderdagmiddag. Leuk hoor! Ik zeg: DOEN!
Lees verder...

Meer Nieuws uit Twente