Man (24) met geweld beroofd aan Haaksbergerstraat in Enschede

Gepubliceerd op: 12/08/2017

Man (24) met geweld beroofd aan Haaksbergerstraat in Enschede

Vrijdagnacht is er voor een flatgebouw aan de Haaksbergerstraat een 24-jarige man uit Enschede beroofd van zijn telefoon en geld. Het slachtoffer raakte bij de beroving ook gewond.

Volgens de politie waren er twee mannen en een vrouw bij de beroving betrokken. Het slachtoffer liep een aantal verwondingen op. De drie gingen er vervolgens vandoor met zijn telefoon en contant geld. Volgens de man liepen ze daarna weg via de linkerkant van de flat, passeerden ze daarbij de huisdiervoordeelshop en staken ze de straat over om de Wooldriksweg in te lopen.

Getuigen
De politie is momenteel op zoek naar getuigen. De vrouw is ongeveer 19 jaar oud, klein van stuk en heeft een dun postuur. Ze had blond haar en droeg een grijs T-shirt. Bovendien droeg ze een bril met ronde glazen. De twee mannen zijn ongeveer 1.80 meter lang, hebben een breed postuur, een blanke huidskleur en blond haar. Een van de berovers had een blauwe sjaal om zijn gezicht. De andere man had een grijs T-shirt aan.

Was u getuige van de beroving? Of heeft u het drietal zien lopen in de omgeving van de Wooldriksweg? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven is mogelijk via 0800-7000.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM.

Bron: 1Twente Enschede

‹ Terug naar regionaal nieuws overzicht