Kenniscafé 'Communicatie voor vrijwiligersorganisaties en sportverenigingen'

Gepubliceerd op: 22/02/2019

Kenniscafé 'Communicatie voor vrijwiligersorganisaties en sportverenigingen'

Krachtige vrijwilligersorganisaties zijn onmisbaar in de lokale samenleving. Om deze rol nu én in de toekomst met succes te vervullen, organiseert Vrijwilligerswerk Haaksbergen korte cursussen en kenniscafe’s om informeel kennis en ontwikkeling met elkaar te delen en door te geven. Ons eerste kenniscafé vindt plaats op maandag 25 maart.Kenniscafé: Communicatie voor vrijwilligersorganisaties en sportverenigingenCommunicatie verandert. Razendsnel zelfs. In een aantal jaar verdween bij veel verenigingen het clubblad en werden platforms als Instagram verwelkomd.

· Welke middelen kies je voor de organisatie of vereniging?

· Hoe kun je succesvol(ler) zijn met social media? Hoe communiceert een organisatie optimaal met haar doelgroepen?

· Hoe verhoudt zich dit tot de richtlijnen van de AVG?Dit en andere onderwerpen komen aan bod tijdens het eerste kenniscafé ‘Communicatie voor stichtingen en verenigingen’ op 25 maart. De avond wordt verzorgd door Martin van Berkel, oprichter van Clubbereik. Clubbereik biedt verschillende diensten aan verenigingen en andere organisaties en professionals om hun communicatie naar een hoger niveau te tillen. Bij alle diensten staat centraal hoe de koppeling gemaakt wordt tussen strategische doelen en de praktische uitvoering van communicatie.maandag 25 maart 2019

19.30 tot 22.00 uur, inloop vanaf 19.00 uur

Kantine van Sporthal de Els, Trompstraat 20Aanmelden
Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Kim van Es, Coördinator Vrijwilligerswerk Haaksbergen via telefoonnummer 06 – 2185 1782 of per mail via k.vanes@noaberpoort.nl. Kijk ook op www.vrijwilligerswerkhaaksbergen.nl of volg onze facebookpagina ‘Noaberpoort’ voor meer activiteiten.

Bron: RTV Sternet

‹ Terug naar regionaal nieuws overzicht