De Slinger Hengelo werkt aan digitale Slingermarkt

Gepubliceerd op: 08/12/2018

De Slinger Hengelo werkt aan digitale Slingermarkt

De Slinger Hengelo werkt aan een digitaal platform dat de Slingermarkt gaat heten. Tijdens de najaarsbijeenkomst van De Slinger Hengelo werd het nieuwe project toegelicht. De Slingermarkt is een digitaal platform waar bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar treffen. Het doel is om nog meer matches te krijgen tussen deze twee partijen.

Bedrijven en ondernemers bieden gratis hun diensten en middelen aan op de Slingermarkt. Vervolgens kijken lokale maatschappelijke organisaties of zij het aanbod van de bedrijven kunnen gebruiken. Je spreekt van een match zodra twee partijen elkaar in vraag en aanbod hebben gevonden. Frank Kerckheart, voorzitter van De Slinger Hengelo, ziet het wel zitten: “Tijdens de Slingerbeurs worden jaarlijks al veel matches gemaakt, maar door dit digitale platform hoop ik dat nog meer bedrijven en organisaties elkaar treffen”.

Het nieuwe digitale platform is nog niet online. De Slingermarkt zal gelanceerd worden op 8 maart 2019. Dat is tegelijk met de Slingerbeurs die jaarlijks plaatsvindt in de Gieterij, bij het ROC van Twente.

Bron: Radio Hengelo TV

‹ Terug naar regionaal nieuws overzicht