Cultureel Podium De Bornse Synagoge

Gepubliceerd op: 18/09/2018

Cultureel Podium De Bornse Synagoge

Concert: zondag 30 september 2018 om 15.30 uur

Fred Oldenburg

Franse pianomuziek

Fred Oldenburg brengt een Frans programma, met werk van de componisten Maurice Ravel, Claude Debussy en Francis Poulenc. Oldenburg is actief als solist, kamermusicus en begeleider. Hij soleerde bij verschillende orkesten onder meer het Residentie Orkest, het Concertgebouworkest, het Radio Filharmonisch Orkest en het Orkest van het Oosten, en speelde op concerten en radio- en televisieopnames in onder meer Nederland, Duitsland, Italië, Frankrijk, Canada en de Verenigde Staten. Naast het 'traditionele' repertoire (onder meer Wolfgang Amadeus Mozart, Ludwig van Beethoven, Franz Schubert, Frédéric Chopin, Modest Moessorgski, Franz Liszt, Maurice Ravel en Igor Strawinsky) speelt Fred Oldenburg ook hedendaagse composities van onder anderen Steve Reich, György Ligeti, Michael Tippett en, met het Mondriaan-strijkkwartet, de pianokwintetten van Charles Ives en Alfred Schnittke. Hij maakte eigen bewerkingen en cd-opnames en is thans verbonden aan het ArtEZ Conservatorium in Enschede en Zwolle als correpetitor en hoofdvakdocent piano.

Entree: € 15,-- / jeugd € 7,50

In verband met het beperkte aantal plaatsen wordt reserveren aanbevolen. U kunt direct uw kaarten kopen via de website www.bornsesynagoge.nl, aan de zaal of bij de VVV-balie in het Kulturhus Borne.

Reserveren kan via een e-mail naar: concertenbornsesynagoge@gmail.com of telefonisch bij Henk Wijzenbeek : 053 434 64 48

‹ Terug naar nieuws uit borne overzicht