VIDEO: zesde Beekparkfestival Bornsche Maten

Gepubliceerd op: 17/06/2017

 VIDEO: zesde Beekparkfestival Bornsche Maten

Zaterdag 17 juni vond hét evenement van de Bornsche Maten plaats: het Beekparkfestival. Het festival, dat dit jaar voor de zesde keer werd georganiseerd, was ook dit jaar weer de plek voor informatie over bouwen, wonen, tuin en interieur. Speciaal voor de kleintjes was er dit jaar een kinderspeeldorp.

Bij het Beekparkfestival waren een barbecue, een zeskamp voor kinderen en volwassenen en een feest, georganiseerd door de wijkvereniging van de Bornsche Maten.

Van 11.00 tot 16.00 uur waren gemeente Borne en projectontwikkelaars Roosdom Tijhuis en De Bongerd VOF aanwezig om de toekomstplannen te presenteren en de mogelijkheden toe te lichten. Geïnteresseerden konden zich deze dag tevens inschrijven voor beschikbare kavels en woningen of als kavelzoekende.

Om de sfeer van de Bornse nieuwbouwwijk te proeven, konden bezoekers natuurlijk ook zelf een kijkje nemen in de wijk, met alle voorzieningen op het gebied van basisscholen, kinderopvang en sportverenigingen. Kenmerkend voor de wijk is het Bornsche Beekpark, het groene rustpunt middenin de wijk dat ook dit jaar weer het decor was voor zowel het festival als het wijkfeest, dat op dezelfde dag plaatsvindt.

Bezoekers konden sfeer proeven, zich laten informeren en kennismaken met (toekomstige) wijkbewoners en de gezelligheid die zo kenmerkend is voor de Bornsche Maten. ‘Proef de Bornsche Maten’ was zaterdag 17 juni dan ook het thema.


video met dank aan rene nijkamp

‹ Terug naar nieuws uit borne overzicht